GDPR

Dina personuppgifter som du skickar till Scanlink Transport AB, (Scanlink) eller som samlas in av oss när du använder någon av våra tjänster, kan behandlas av Scanlink för följande ändamål:

  • hantera, administrera och slutföra din bokning/transport
  • utföra den avtalade tjänsten
  • följa bolagets rättsliga skyldigheter


De personuppgifter du skickar till oss eller som Scanlink samlar in från dig  kan vara följande:

  • namn
  • personnummer
  • adress
  • e-postadress
  • telefon


Scanlink som ansvarig för dina personuppgifter är skyldig att vidta lämpliga åtgärder för att skydda dina personuppgifter. Scanlink försäkrar dig om att endast behörig personal inom företaget har tillgång till dina personuppgifter och att dina personuppgifter endast behandlas för ovan nämnda ändamål.

Personuppgifterna kommer att behållas under den tid som är nödvändig för att uppfylla ovan angivna syften. Efter denna tid kommer Scanlink endast att lagra personuppgifterna för ytterligare en tid om det krävs på grund av svensk lagstiftning.

I enlighet med förordningen (EU) 2016/679 kan du begära tillgång till dina personuppgifter som finns hos oss och du kan även begära att vi korrigerar eller raderar någon av dina personuppgifter. Detta gör du genom att skicka en begäran till scanlink@scanlink.se. Observera att dina personuppgifter är nödvändiga för att Scanlink ska kunna utföra din transport. Väljer du att radera eller att ej lämna ut dina personuppgifter enligt ovan innebär det att vi inte kan utföra tjänsten.

Du har möjlighet att lämna ett klagomål till Datainspektionen via www.datainspektionen.se.

Inställningar för cookies
Vår webbsida använder cookies för att hemsidan och våra tjänster ska fungera som de ska. Cookies hjälper oss att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, och därför är vissa cookies nödvändiga för att webbsidan ska vara fullt fungerande. Nedan kan du läsa mer om våra cookies och vilka som är valbara.
Inställningar för samtycke
Inställningar för samtycke
Nödvändiga cookies
Dessa cookies används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa cookies kan därför inte stängas av. Cookies används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda cookies
Denna typ av cookie hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder cookies till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade cookies analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa cookies används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av cookies kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.