Så här går det till när du importerar Mc - Scanlinkcars

Så här går det till

Givetvis kan du ta hem en MC från olika länder, men de flesta väljer att köpa i USA. Därför är informationen här inriktad på den amerikanska marknaden. Kontakta oss om du tänker ta hem din MC från ett annat land eller om du har några frågor angående just din transport.

Du börjar med att boka din transport med oss. Vi skickar sedan dina önskemål till våra amerikanska kollegor. Vill du ha hjälp med att hämta upp motorcykeln hos säljaren, kommer han att bli kontaktad av våra kollegor som ordnar med transport till terminal. Vill du hellre ordna transporten till vår terminal själv, ger vi dig adressen där motorcykeln skall lämnas. När MC.n lämnas in måste bokningsnummeret som du får av Scanlink uppges.  I USA packas och lastsäkras MCn av våra mycket skickliga kollegor innan den skeppas över till Sverige.

Väl framme i Sverige lossas containern på vår terminal i Göteborg. Innan dess har du fått en avisering av oss med lastdatum, beräknad ankomstdag o.s.v.  När det närmar sig ankomst tar vi kontakt och stämmer av dina önskemål kring hanteringen i Sverige. Du får en faktura med alla kostnader fram till terminal samt tull och moms som skall betalas innan du kan hämta din MC.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.